۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۲:۰۰

راه اندازی «پارک فاوا» در سمنان؛ اعطای تسهیلات به واحدهای مستقر

راه اندازی «پارک فاوا» در سمنان؛ اعطای تسهیلات به واحدهای مستقر

سمنان- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان از راه انداری پارک فناوری اطلاعات موسوم به فاوا در سمنان تا پایان سال ۱۴۰۴ خبر داد.

علیرضا نعیمی صدیق در گفتگو با خبرنگار مهر، از راه اندازی پارک فناوری اطلاعات و داده ها موسوم به فاوا در مرکز استان سمنان تا پایان سال جاری خبر داد و بیان کرد: استقرار و حمایت از واحد ها فاوا و های تک در زمره اهداف راه اندازی این مجموعه است.

وی با بیان اینکه این زیرساخت به منظور حمایت از کسب‌ و کارهای دیجیتال در استان سمنان راه اندازی می شود، ابراز کرد: تلاش می کنیم تا کمتر از یک ماه دیگر مراسم افتتاح رسمی این مرکز با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار شود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان حمایت از تولیدات دانش بنیان و حوزه فناوری اطلاعات و های تک را از کارکرد های پارک فاوا در سمنان دانست.

نعیمی صدیق درباره سیاست های حمایتی از مجموعه های دانش بنیان و های تک بیان کرد: به شرکت های فاوا تسهیلات ۱۵ میلیارد ریالی با هدف امکان توسعه محصول، استقرار و پذیرش در پارک فاوای استان سمنان اهدا می شود.

وی با بیان اینکه شرکت های فعال در حوزه فاوا در این پارک مستقر از خدمات و زیرساخت ها و همچنین تسهیلات حمایتی آن برخوردار خواهند شد، گفت: راه اندازی پارک فاوا قدم بزرگی در راستای توسعه اقتصاد دیجیتال و اشتغال زایی در این حوزه خواهد بود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان سمنان همچنین با اشاره به رشد قابل توجه استفاده از تلفن همراه در استان بیان کرد: روند توسعه بهره گیری از ظرفیت اینترنت و ابزارهای مرتبط به آن، توسعه مشاغل حوزه فاوا را اهمیت می بخشد.

نعیمی صدیق بیان کرد: در حال حاضر، هفت میلیون و ۳۰۰ هزار سیمکارت فعال در استان وجود دارد که با وجود این سیمکارت ها ضریب نفوذ تلفن همراه در بخش پهن باند سیار به حدود ۱۴۱ درصد رسیده است.

کد خبر 6743782

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha